Μενού Κλείσιμο

Υποψήφια στα Ελληνικά βραβεία του Φανταστικού THE EVERLIES τα βιβλία ‘Αργυρή Ιέρεια’ και ‘Inari: Ο Δράκος με τις Επτά Καρδιές’.

Τα Βραβεία Έβερλι – Ελληνικά Βραβεία του Φανταστικού αποτελούν τον 1ο ανεξάρτητο Ελληνικό θεσμό που έχει ως στόχο την ανάδειξη και βράβευση των έργων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων του φανταστικού που έχουν μεταφραστεί και κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, μέσω ψηφοφορίας του αναγνωστικού κοινού.

Το 4ο μυθιστόρημα της εικονογραφημένης σειρά Angel Eyes: ‘Αργυρή Ιέρεια’, αλλά και ο ιαπωνικής έμπνευσης μύθος Inari: Ο Δράκος με τις Επτά Καρδίες’ της Λίλας Κίσσα-Φραγκομίχαλου (εκδόσεις Momentum) είναι υποψήφια σε δύο απ’ τις κατηγορίες του διαγωνισμού για το 2019: 1) Καλύτερο βιβλίο φαντασίας από έλληνα συγγραφέα και 2) Καλύτερο εξώφυλλο (fantasy- sci-fi-horror) εικαστικός- εκδοτικός οίκος.

Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ψηφίσετε στο https://fantasyfestival.gr/the-everlies-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%86%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85

Λήξη Ψηφοφορίας: 10η Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 23:59

Για τη συμμετοχή στη ψηφοφορία απαιτείται ενεργός λογαριασμός Gmail.